Sastojci:
500g kora za piti( 10 kora), griz, 15 kašika, šećera, ulje, oko 450g višanja.
Staviti jednu koru pa premazati uljem, preko jos jednu koru, pa opet premazati sa uljem, na početku kora poređati višnje, posuti sa 3 kašike šećera, 1 1/2 kašike griza i uviti. Pre pečenja svaku premazati uljem odozgo. Peci oko 30 minuta na 190°C do 200°C.
Skuvati sirup od od 500g šećera i 600ml vode, 1kesica vanilin sećer, da se kuva oko 15 minuta pa preliti pečenu ohladjenu pitu.
500g kora za piti( 10 kora), griz, 15 kašika, šećera, ulje, oko 450g višanja.
Staviti jednu koru pa premazati uljem, preko jos jednu koru, pa opet premazati sa uljem, na početku kora poređati višnje, posuti sa 3 kašike šećera, 1 1/2 kašike griza i uviti. Pre pečenja svaku premazati uljem odozgo. Peci oko 30 minuta na 190°C do 200°C.
Skuvati sirup od od 500g šećera i 600ml vode, 1kesica vanilin sećer, da se kuva oko 15 minuta pa preliti pečenu ohladjenu pitu.
Нема коментара:
Постави коментар